Save the date - 21 januari 2021 - Meld u aan!

Geplaatst op: 30-11-2020

Webinar 'Samen Toekomstbestendig'. Uw mening telt!  
Wanneer: Donderdag 21 januari
Tijdstip Webinar: 16.00 uur – 17.30 uur

Wat gaan we doen? 
Graag hadden we u persoonlijk gezien en gesproken tijdens een bijeenkomst. Helaas is dat door de huidige COVID-19 omstandigheden en maatregelen niet mogelijk. Toch gaan we zorgen voor, zoveel als mogelijk, interactie tijdens de webinar, die we gaan uitzenden vanuit de studio’s van MediaCows, één van de mediabedrijven op ons bedrijvenpark. Om de webinar gesmeerd te laten verlopen, geven we de presentatie in handen van ondernemer Sjoerd Weikamp, Achterhoeker in hart en nieren en eigenaar van EventBranche.nl, het grootste platform voor de evenementenbranche in Nederland en gevestigd met zijn bedrijf op Bedrijvenpark Wijnbergen.

Via een interactieve livestream vertellen wij u over de stappen die al zijn gezet m.b.t het project ‘Toekomstbestendig Bedrijvenpark Wijnbergen’, presenteren we u de resultaten van het onderzoek en bespreken we de geïnventariseerde aan te pakken thema’s. Met uw draagvlak en ondersteuning gaan we de juiste keuze maken voor de thema’s. Ondernemers, vertegenwoordigers van gemeente, onderwijs en kennisinstellingen, iedereen krijgt de ruimte om te reageren op het project, om oplossingen aan te dragen en uw belang in te brengen. Uw mening telt!


Aanmelden

Aanmelden kan vanaf vandaag!

Online aanmelden

of stuur o.v.v. ‘Aanmelding 21 januari’ een e-mail met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar communicatie@parkmanagementwijnbergen.nl.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.
Een dag voor de webinar ontvangt u van ons uw persoonlijke livestreamlink met een toelichting hoe deze te activeren.  Zo kunt u de webinar bijwonen vanaf uw eigen gekozen locatie.

Foto Sjoerd IMG 0242