Overdracht projectleiding AOD en CE-project

Geplaatst op: 17-06-2021

Rinus Smet heeft zijn taken als SIKA-projectleider per mei jl. overgedragen. Rinus was projectleider van onder andere 'Achterhoek Onderneemt Duurzaam' (AOD) en ‘Achterhoekse bedrijven en bedrijvenparken op weg naar circulair, toekomstbestendig ondernemerschap’ (kortweg 'CE-project'). Rinus heeft ook zijn taken als secretaris en penningmeester van SIKA overgedragen.

 

AOD en het CE-project zijn initiatieven vanuit SIKA (Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek). Hiervoor is samenwerking tot stand gebracht met de provincie, zes Achterhoekse gemeenten, 8RHK ambassadeurs, de Omgevingsdienst Achterhoek, VNO-NCW Achterhoek en alle lokale ondernemersverenigingen. Samen zetten we ons in voor een energieneutraal, circulair en toekomstbestendig bedrijfsleven in de Achterhoek.

 

Ronny ten Have en Willy Smit nemen vanuit het SIKA-bestuur de rol van projectleider van AOD, respectievelijk het CE-project over. Jan Straatman ondersteunt SIKA bij de operationele coördinatie van beide projecten.

 

Klik hier voor het dubbelinterview met de vertrekkende Rinus Smet en nieuwe projectleider Ronny ten Have.


Namens Parkmanagement Wijnbergen bedanken wij Rinus Smet voor zijn geweldige inzet en ondersteuning voor Bedrijvenpark Wijnbergen in de afgelopen jaren!  

Foto Rinus energietransitie in de Achterhoek 1