Ondernemers Bedrijvenpark Wijnbergen. Uw mening is belangrijk. Doe mee & denk mee!

Geplaatst op: 30-11-2020

Bedrijvenpark Wijnbergen werkt aan een duurzaam toekomstbestendig Bedrijvenpark. Dat klinkt in eerste instantie misschien als een ‘algemene belofte’ in uw oren, maar in werkelijkheid is het zoveel meer dan dat. Het is een realistisch gegeven dat we dit hier met alle ondernemers samen kunnen realiseren. En daar kunt u en wij allen de vruchten van plukken, op de korte en lange termijn.

Ons bedrijvenpark, met alle ondernemers die hier gevestigd zijn, is één van de drie geselecteerde bedrijventerreinen in de Achterhoek voor het Project ‘Toekomstbestendig ondernemen in de Achterhoek’. Doel van het project is om in samenwerking met u en de andere ondernemers, de gemeente Doetinchem en de HAN te onderzoeken, hoe we optimaal kunnen samenwerken op het bedrijvenpark als het gaat om verduurzamen en het streven naar een circulaire economie. Samenwerking kan vaak al simpel gerealiseerd worden. Stel, uw buurman moet regelmatig pallets afvoeren, terwijl u ze moet aankopen om producten uit te kunnen leveren. Een rekensom is snel gemaakt dat dit voor u en uw buurman een kostenbesparing kan opleveren.

U en alle ondernemers, directie en management, krijgen op 21 januari volop de ruimte om te reageren op het project, om mee te denken over de aan te pakken thema’s, om oplossingen aan te dragen en uw belang in te brengen. Want met uw inspraak en kennis kunnen betere plannen gerealiseerd worden. Dus doe mee, meld u aan en denk mee!

DSC 6227