Ondernemers aan het woord | DIMA

Geplaatst op: 12-06-2022

In elke Nieuwsbrief zetten we een ondernemer of partner van Bedrijvenpark Wijnbergen in de schijnwerpers.
Dit doen we aan de hand van een vijftal vragen. Maak kennis met Rutger ter Beest en Jaap Kuiling van DIMA.

PASPOORT

Namen

Rutger ter Beest (L) en Jaap Kuiling (R)

Leeftijden

36 jaar | 35 jaar

Functie

Eigenaren

Naam bedrijf

DIMA.

Hoofdactiviteit(en)

Online marketing & website/webshop ontwikkeling

Adres locatie op Wijnbergen

Transportweg 12

Aantal medewerkers        

7

Gevestigd op Bedrijvenpark Wijnbergen sinds

2007

 

VRAAG 1:

Waarin is DIMA gespecialiseerd?

Rutger: “Wij zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling, E-commerce en online marketing. Wij zijn een team van webdevelopers en online marketing specialisten. Met strategie, design, content, webdevelopment en online vindbaarheid realiseren wij online groei! Samen zorgen we voor online succes in de digitale wereld!”


VRAAG 2:

Waar ligt voor jullie in 2022 de uitdaging als onderneming/ondernemers?

Jaap: “We zijn het jaar ontzettend positief begonnen zowel zakelijk als persoonlijk en dat willen we de rest van het jaar vasthouden! De uitdaging zal zijn om alle projecten tijdig af te kunnen ronden zonder verlies van kwaliteit, maar het hele team van DIMA. zet zich daar volledig voor in om online succes te (blijven) behalen!”

 

Vraag 3:

Wat zou volgens jullie een interessante tool zijn om meer samenwerking te realiseren tussen de bedrijven op ons bedrijvenpark?

Rutger: “Een online platform waar alle bedrijven op ons bedrijvenpark komen te staan. Per bedrijf moet dan een compleet overzicht staan met alle producten / diensten die ze leveren. Het moet naast compleet ook eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Wanneer je dan als bedrijf op zoek bent naar bepaalde producten of diensten, waarom niet als eerste via een eenvoudige zoekopdracht alle bedrijven in je eigen achtertuin in beeld krijgen.”


Vraag 4:

Bedrijvenpark Wijnbergen is volop bezig met duurzaam ondernemen en energietransitie. Op welk vlak houdt DIMA zich hier ook mee bezig?

Jaap: “Ons pand is de laatste jaren volledig voorzien van ledverlichting, daarnaast worden momenteel de mogelijkheden onderzocht voor laadpalen en zonnepanelen. Ook worden alle websites die wij hosten op een ‘groene’ server gehost. We stimuleren ook intern de lease-fiets en afvalscheiding.”


Vraag 5:

Wat kunnen ondernemers doen als ze meer willen weten wat DIMA doet en wat jullie kunnen betekenen voor de onderneming?

Rutger: “Meer weten over wat we allemaal doen en wie we zijn? Wij worden er blij van als onze klanten online groeien en online succes behalen, groot en klein!

Nog meer weten? Dan nodigen wij u van harte uit in onze bedrijfskroeg/kantine op de Transportweg 12 voor een bakje koffie of een borrel, dan vertellen we u er alles over!”

www.dima.nl

info@dima.nl

0314 – 365464

 

jaap en rutger