Ondernemer aan het woord | Sander Scheers Make Interiors

Geplaatst op: 24-08-2021

In elke Nieuwsbrief laten we een ondernemer of partner van Bedrijvenpark Wijnbergen aan het woord.
Maak kennis met Sander Scheers van Make Interiors.

 

PASPOORT

Naam

Sander Scheers

Leeftijd

41

Functie

Managing consultent

Naam bedrijf/bedrijven

Make Interiors BV

Hoofdactiviteit(en)

Project management | Turn key Retail en Catering building

Adres locatie op Wijnbergen

Doetinchemseweg 59

Aantal medewerkers        

6

Gevestigd op Bedrijvenpark Wijnbergen sinds

2016

 

Hoe lang bestaat Make Interiors en waarin zijn jullie gespecialiseerd?
Sander: “Make interiors BV bestaat sinds 2016 en wij zijn expert in het Turn-key bouwen of verbouwen van winkels en/of projecten binnen de beauty-, fashion- en catering industrie. Wij verbinden aandacht, kennis en empathie waardoor elk project uniek wordt.”

 

Waar bevindt zich jullie afzetmarkt met name?
Sander: “Onze afzetmarkt bevindt zich in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.”  


Waar ligt voor jou als ondernemer de ambitie met Make Interiors. Waar sta je nu en waar zou je over 10 jaar willen staan? 
Sander: “Onze aanpak is uniek en onze mensen zijn uniek, dat maakt dat we echt kunnen stellen dat we expert zijn in ons vakgebied “ Turn key Retail en catering building”. Bij ons is afspraak is afspraak en we zijn onze opdrachtgevers dan ook het liefst een stapje voor en komen met ideeën tot in kleinste details. De ambitie is om binnen 10 jaar het meest toonaangevende en persoonlijke projectmanagement bureau binnen onze branche te worden.”

Is duurzaam ondernemen in jullie marktsegment een hot item? 
Sander: “Dit is zeker een hot item. We staan als branche voor een enorme uitdaging. Met de verplichting die de Europese Unie stelt om de klimaatdoelen te behalen, is het zeker dat vastgoed in de nabije toekomst moet gaan voldoen aan de energie labels en richtlijnen om uiteindelijk klimaatneutraal te gaan worden. We helpen en adviseren onze opdrachtgevers om ook hierin de doelen te behalen. We zijn op de hoogte van nieuwste duurzame materialen en installaties als Ledverlichting die automatisch dimt, warmtekoudeopslag (WKO), Isolatie van glas en in vloeren en muren tot aan de recycling van water. Voor veel van onze klanten zorgen we er inmiddels voor dat er volgens Breeam richtlijnen gebouwd wordt.”   


Welke uitdaging zou je als ondernemer nog wel eens aan willen gaan?
Sander: “Het bouwen van ons eigen Make Experience Centre annex kantoor. Deze uitdaging staat ook hoog op mijn persoonlijke vision board.

 

Wil je meer weten over Make Interiors of team Sander Scheers, neem dan contact op met Sander of neem een kijkje op:

www.makeinteriors.nl

 

SANDER verkleind2