Goedkoper energie inkopen

Geplaatst op: 05-12-2023

Goedkoper energie inkopen, dat wil jij toch ook? Dat kan met PM Energie! Voorzitter Ronald van der Kemp deelt zijn ervaring:

"De afgelopen periode was ik aanzienlijk goedkoper uit door een contract aan te gaan met PM Energie. Al veel Doetinchemse bedrijven maken gebruik van het aanbod van PM Energie. Mijn advies; schroom niet en vraag een offerte!"

PM Energie: Goedkoper energie inkopen met duizenden ondernemers tegelijk

Profiteer mee van het inkoopcollectief van honderden miljoenen kWh en bespaar flink op je energiekosten. PM Energie is gespecialiseerd in het verlagen van energiekosten voor ondernemers. Door slim gebruik te maken van de enorme volumes die gezamenlijk worden afgenomen en de gunstige spreiding van het verbruik, levert dat hoge kortingen op voor jou als ondernemer. De afgelopen twee jaar heeft dit collectief onderhandeld over een prijs die maar liefst 30% lager lag dan de marktprijs.

Méér dan financieel voordeel alleen
Het bijkomende voordeel van de samenwerking met PM Energie is de deskundige ondersteuning die je ontvangt. Deze bureaus helpen je bij de overgang naar een andere leverancier en voorkomen ongewenste automatische verlenging van je contracten. PM Energie monitort dagelijks de energiemarkt en geeft advies aan een werkgroep van ondernemers die zelf ook collectief deelnemen, waardoor de werkgroep op een gunstig moment een passend contract kan afsluiten. Je kunt daarnaast met al je energievragen terecht bij PM Energie.  

Wil jij ook profiteren van collectief inkopen?
Dat kan heel eenvoudig. Lever je meest recente jaarafrekening of verbruiksgegevens samen met je huidige tarief aan bij PM Energie. Aan de hand van deze gegevens rekenen zij eenvoudig uit wat je kunt gaan besparen en wat de vergoeding is.

Voor meer informatie en deelname kun je contact opnemen met adviseur Niels Assink van PM Energie via n.assink@pmenergie.nl of 085 – 2100 578.

energy 7551283 1280