Doe mee aan de Open Bedrijvendag Doetinchem 25|26 maart

Geplaatst op: 30-09-2021

 

Op Bedrijvenpark Wijnbergen barst het van de bedrijvigheid en innovatie. Daar staat niet iedereen dagelijks bij stil, ook omdat zelden de kans geboden wordt om zomaar een kijkje te nemen achter uw bedrijfsmuren. 

IG&D Bedrijvig Doetinchem en de zes parkmanagementorganisaties in gemeente Doetinchem, waaronder Parkmanagement Wijnbergen, zijn de initiatiefnemers voor de organisatie van de Open Bedrijvendag Doetinchem op 25|26 maart 2022. Deze vindt op 25 maart 2022 plaats in Gaanderen en op 26 maart 2022 in Doetinchem en Wehl.

Grote en kleine bedrijven uit verschillende sectoren in de gemeente Doetinchem openen dan voor de eerste keer gezamenlijk hun deuren en geven bezoekers een uniek kijkje achter de bedrijfsmuren met onder andere rondleidingen en demonstraties.

DOET U OOK MEE ALS BEDRIJF? Inspireer studenten, werkzoekenden, inwoners van Doetinchem en bezoekers binnen en buiten onze regio met uw ondernemersverhaal. Toon de dynamische werkomgevingen en demonstreer de innovatieve en creatieve productieprocessen binnen uw bedrijf. Meedoen aan de Open Bedrijvendag Doetinchem geeft uw bedrijf imago en bekendheid, als werkgever, opleider, als dienstverlener en als producent.

Informatiebijeenkomst 26 oktober
Op dinsdag 26 oktober wordt er van 16.00 uur tot 17.00 uur in het Hanzepand een informatiebijeenkomst georganiseerd voor geïntereseerde bedrijven en deelnemende bedrijven. Naast uitleg over praktische zaken is er gelegenheid tot het stellen van al uw vragen en is er een ‘meet & greet’ met andere deelnemers.
U dient zich hiervoor vóór 20 oktober aan te melden via: secretariaat@openbedrijvendagdoetinchem.nl

U kunt uw bedrijf voor deelname aan de Open Bedrijvendag Doetinchem inschrijven via: www.openbedrijvendagdoetinchem.nl/inschrijven

Voor meer informatie en overzicht van andere deelnemende bedrijven kijk op: www.openbedrijvendagdoetinchem.nl

Zit uw vraag er niet tussen stuur dan een e-mail aan: secretariaat@openbedrijvendagdoetinchem.nl

Wilt u actueel op de hoogte blijven. Volg ‘Open Bedrijvendag Doetinchem’ dan ook op LinkedIn, Facebook, Instagram en Youtube.

Bekijk de video voor een impressie van de Open Bedrijvendag Doetinchem

LinkedIN FB DOE MEE Open Bedrijvendag Doetinchem