Aftermovie | Succesvolle Open Bedrijvendag Doetinchem 23|24 september 2022

Geplaatst op: 19-10-2022
Als Parkmanagement Wijnbergen, mede initiatiefnemer van Open Bedrijvendag Doetinchem blikken wij - samen met IG&D en de vijf andere parkmanagementorganisaties - met een grote glimlach terug op een geslaagde, eerste editie van dit unieke evenement dat plaatsvond op 23|24 september in Doetinchem, Wehl, Gaanderen en Terborg.

Tijdens het evenement openden 45 deelnemende bedrijven hun deuren voor bezoekers en zetten zij zich daarmee in de schijnwerpers. Enerverend om te zien hoe de verschillende organisaties zichzelf presenteerden en bezoekers meer dan gastvrij verwelkomden.
 
Talloze bezoekers maakten tijdens het evenement goed gebruik van de kans om eens binnen te kijken bij bedrijven waar ze vaak langskomen en zich afvragen: ‘wat doen ze daar en wat wordt er gemaakt?’. Ook werd er gericht gezocht naar stageplekken en (ander) werk, volop genetwerkt, visitekaartjes uitgedeeld, kennis gedeeld en kwamen mooie verbindingen tot stand.
Zowel in Gaanderen en Terborg als in Doetinchem en Wehl reageerden bezoekers enthousiast.

Wil jij een glimp opvangen van de eerste editie van Open Bedrijvendag Doetinchem en zien hoe bedrijven zich op eigen wijze in de schijnwerpers zetten? Bekijk de aftermovie en #laatjeinspireren. 
Aftermovie | Succesvolle Open Bedrijvendag Doetinchem 23|24 september 2022
Open Bedrijvendag 23 24 september 2022 Jpg